EgeYapı Avrupa GYO için ilk gong

EgeYapı Avrupa GYO, Borsa İstanbul’da Gong Töreniyle Kutlandı

İSTANBUL (İGFA) – EgeYapı Avrupa GYO, 6-7-8 Ocak 2025 tarihlerinde gerçekleştirilen talep toplama sürecinin ardından gerçekleştirilen “gong töreni” ile Borsa İstanbul’da kutlandı.

356 bin 252 başvurunun yapıldığı talep toplama süreci boyunca yoğun ilgi gören EgeYapı GYO’nun gong törenine Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, EgeYapı Avrupa GYO Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, EgeYapı Avrupa GYO Genel Müdürü Didem Güneş, EgeYapı Avrupa GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hayrullah Mezireli, Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan ve Halk Yatırım Genel Müdürü Bülent Sezgin katıldı.

Gong töreninde konuşan Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, EgeYapı’nın gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüşerek halka arzlarını gerçekleştirmesini stratejik bir karar olarak nitelendirerek yöneticileri tebrik etti.

EgeYapı Avrupa GYO Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, şirketin daha önce gerçekleştirdiği önemli projelerin ardından yeni ortaklıklarla güçlenerek sektörde lider konumunu koruyacağını belirtti. Kabadayı, halka arzda elde edilen kaynakların yeni projelere aktarılacağını vurgulayarak, “Bu süreç bizim için yepyeni bir dönemin başlangıcı olacak.” dedi.

Related Posts

Ekonomi Koordinasyon Kurulu’nda enflasyonla mücadele mesajı: Tüm adımları güçlü bir koordinasyon içinde atmaya devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında toplan Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası enflasyonla mücadele mesajı verildi.

CHP’yi kamikazeye hazırlıyorlar

Türkiye tarihi süreçlerden geçiyor. Terörsüz Türkiye hedefinde çok önemli bir eşikteyiz. Bugün-yarın PKK’nın fesih kararı açıklanacak. Suriye’de halk devrimi gerçekleşti, İsrail 1,5 yıldır katliamlarına devam ediyor. Hindistan-Pakistan savaşın eşiğinde, Rusya-Ukrayna meselesi kördüğüm, ABD ve İsrail, İran’a yönelik tehditlerini artırarak sürdürüyor. Avrupa’da Trump korkusu, Çin-ABD arasında ticaret savaşları tüm gerilimiyle sürüyor. Tüm bu konular Türkiye’yi çok yakından ilgilendiriyor. Türkiye,

Fiyatı bin lirayı geçti: Zirai don vurgunu!

Geçtiğimiz haftalarda yaşanan son zamanların en büyük zirai don olayından sonra fırsatçı tüccarlar harekete geçti. Geçen yılın mahsül ürünlerini ve stokta tuttukları ürünlerin fiyatları son 1 ay içerisinde 2 katına çıktı. Özellikle bu ürünler şöyle …

Geçen yıl 1,5 milyon Türk vatandaşı Yunanistan’a seyahat etti

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “2024 yılında 710 bin Yunan vatandaşı Türkiye’yi ziyaret etti. Buna karşılık yaklaşık 1,5 milyon Türk vatandaşı Yunanistan’a seyahat etti.” dedi.

ÇAYKUR’un mevsimlik işçi alımı için başvurular başladı

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünün (ÇAYKUR) 1500 mevsimlik işçi alımı için başvuruları başladı. Yetkililer, İŞKUR’un https://esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden kayıt yaptırılabileceğini, başvuruların 13 Mayıs Salı günü saat 23.59’a kadar süreceğini bildirdi.

Borsada takas süresi kısalıyor: Yatırımcılar için yeni dönem başlıyor!

Borsada takas süresinin kısaltılması, işlem hacimlerinde önemli artışlara yol açabilir. Uzmanlar, bu değişikliğin yatırımcılar için daha hızlı işlem yapma imkanı sunacağını belirtiyor. Yatırımcılar ve aracı kurumlar, uyum sürecine hızla adapte olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir