Ali Yerlikaya: Konya’da çöken apartmanda arama işlemi bitti, enkaz kaldırılacak

Konya’da Apartman Çöktü: 3 Kişi Sağ Kurtarıldı, 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Konya’da meydana gelen üzücü olayda, çöken 4 katlı bir apartmanın enkazı altından 3 kişi sağ olarak kurtarıldı. Ancak maalesef, 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı açıklamada arama kurtarma çalışmalarının tamamlandığını ve enkazın kaldırılacağını belirtti.

Olayla ilgili detaylar için güncellemeleri takip edebilirsiniz…

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

Bakan Şimşek, fiyatları düşürmek için bu formülü uygulayacak

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, katıldığı canlı yayında Türkiye ekonomisine dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Şimşek, “Yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 24 ile 29 arasında. Biz o rakamın ortasında olmayı öngörüyoruz. Gelecek sene de enflasyonu yüzde 20’nin altına çekeceğiz. Kira zammı sorunu da konut arzını artırarak çözeceğiz.” dedi.

Eşinin mağazasını basıp gelinlikleri yakmaya çalıştı: Tazyikli suyla durdurdular!

Hakkında uzaklaştırma kararı alan eşinin işlettiği mağazayı basan kişi, gelinlikleri parçalayarak üzerlerine kolonya döktü. Bir mutfak tüpünü yakmaya çalışan adam itfaiyenin tazyikli suyuyla etkisiz hale getirildi.

Trump’tan Tayland-Kamboçya için Ateşkes Çağrısı

ABD Başkanı Trump, Tayland ve Kamboçya’da çatışmaların sona ermesi için ateşkes görüşmeleri yaptı.

Kontrolden Çıkan ATV Takla Attı: Sürücü Hayatını Kaybetti

Akyazı’da ATV kazasında 51 yaşındaki sürücü Aziz Yusuf yaşamını yitirdi.

Sulama havuzunda iki kişi ölü bulundu

Elazığ’da üzüm bağlarının sulanmasında kullanılan havuzda, biri kadın iki kişinin cansız bedenleri bulundu.

Vekiller 30 bin 546 soru önergesi verdi

Meclis’in 28. dönemi boyunca milletvekilleri Meclis Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Yardımcılığı ile bakanlara 30 bin 546 yazılı soru önergesi verdi.