Türkiye’nin en genç belediye başkanı AK Parti’ye katıldı

Zeynep Çelik, Türkiye’nin En Genç Belediye Başkanı Olarak AK Parti’ye Katıldı

Çanakkale’nin Yenice İlçesi’ne bağlı Kalkım Beldesi’nde bağımsız olarak seçimlere katılan ve yüzde 47.91 oy alarak Türkiye’nin en genç belediye başkanı seçilen 22 yaşındaki Zeynep Çelik, AK Parti saflarına katıldı. Çelik’in AK Parti’ye katılımı, Çanakkale 8. Olağan İl Kongresi’nde Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından gerçekleştirildi. Çelik, “AK Parti’nin gençlere verdiği önem ve vizyon, beni bu kararı almaya itti. Bu partinin bir üyesi olmak benim için büyük bir gurur. Bu cesareti ve fırsatı bana sunan Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Zeynep Çelik Kimdir?

Çanakkale’nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım Beldesi’nde Bağımsız aday Zeynep Çelik, seçimlerde yüzde 47.91 oy oranı ile Belediye Başkanı seçilerek Türkiye’nin en genç kadın Belediye Başkanı oldu. Tanınmış iş insanlarından Mehmet Çelik’in kızı olan 22 yaşındaki Zeynep Çelik, Mahalli İdareler Seçimlerine bağımsız olarak katıldı ve zaferle çıktı. Kalkım Beldesi’nde toplam 1983 seçmen bulunmaktaydı ve Çelik, yüzde 47.91 oy alarak başkan seçildi.

“Sizlere Sonsuz Teşekkürler”

Önümüzdeki 5 yıl boyunca Kalkım Beldesi’nin Belediye Başkanı olarak görev yapacak olan Zeynep Çelik, “Hizmet yolunda desteklerinizi esirgemediğiniz için sonsuz teşekkür ederim. Kalkım’a layık hizmeti getirmeyi ve halkımıza değer vermeyi, her günümü sizlere borç bilerek gerçekleştireceğim. Bu başarı hepimizin ortak başarısıdır” dedi.

Related Posts

Kocaeli’ndeki yangında 3 ev yandı; 2 itfaiye eri yaralandı

Kocaeli’nin Darıca ilçesindeki 2 katlı evde çıkan yangın, bitişikteki 2 eve daha sıçradı. Müdahale sırasında 2 itfaiye eri yaralanırken, 3 ev kullanılamaz hale geldi.

Bakan Kurum başkanlığında İstanbul’da kentsel dönüşüm zirvesi: Belediyelere ortak mücadele çağrısı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nuri Aslan ve 39 ilçenin belediye başkanlarının davet edildiği, İstanbul Valiliği’nde yarın düzenlenecek Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nde belediyelere ortak mücadele çağrısı yapacak.

Prof. Ercan hayati müdahaleyi anlattı: ‘Olmasaydı bugün aranızda değildim’

Prof. Övgün Ahmet Ercan, “Alın üstü başımdan bir delik açıp kan akmaya başlaması, beyin kanamamı, ayrıca inmeyi engelledi” dedi.

Güney Afrika mali nedenlerle Bulgaristan’daki Büyükelçiliğini kapatıyor

Güney Afrika Cumhuriyeti’nin, Bulgar makamlarıyla istişare edilerek alınan kararda mali sebeplerle Bulgaristan’ın başkenti Sofya’daki Büyükelçiliğini kapatacağı bildirildi.

Gaziosmanpaşa’da inşaat sahasının yanında bulunan yol çöktü

İstanbul Gaziosmanpaşa’da inşaat çalışması sırasında yol çöktü. İGDAŞ ekipleri bölgede çalışma başlattı.

Pakistan’da terör saldırısı: 7 asker hayatını kaybetti

Pakistan ordusu, Belucistan eyaletinde güvenlik güçlerine ait araca yönelik saldırıda 7 askerin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir