Ümit Özdağ’dan partisinin İzmir mitingine mektup

Zafer Partisi İzmir Bornova’da Mehmetçik Katillerine Af Yok Mitingi Düzenledi

Zafer Partisi, İzmir Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda “Mehmetçik katillerine af yok” mesajıyla büyük bir miting gerçekleştirdi. Miting öncesinde, Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özcan Pehlivanoğlu, Genel Başkan Ümit Özdağ’ın Silivri Cezaevi’nden gönderdiği mektubu okudu.

Özdağ mektubunda, Anayasa ve yasaların ihlal edilerek kendisinin gözaltına alındığını ve hakkında tutuklama kararı verildiğini belirterek, Türkiye’nin federasyona dönüştürülme çabalarına karşı Zafer Partisi’nin direnişini vurguladı.

“Kahramanca Mücadeleyi Yakından Bildiğim Bir Bilim Adamıyım”

Özdağ, terörle mücadeleyi yakından incelediğini ve Türk ordusunun teröre karşı verdiği kahramanca mücadeleyi bir bilim adamı olarak şahit olduğunu söyledi. Yazdığı mektupta, PKK terör örgütüyle mücadelede şehit düşen Mehmetçiklerin, polislerin ve yurttaşların ailelerine olan saygısını ifade etti.

Değerli İzmirliler ve vatanseverler, Türkiye Cumhuriyeti’nin mirasına sahip çıkmaya davet eden Özdağ, sevgi ve saygıyla herkesi kucaklamayı da ihmal etmedi.

Related Posts

Su seviyesi düştü 6000 yıllık sırlar ortaya çıktı

Dinyeper Nehri kıyısındaki tarihi “Üç Tepe” kayalıklarında yapılan arkeolojik kazılarda 6000 yıldan eski bakır-taş devri dönemi kap kacak, bronz çağına ait parçalar, antik amfora kalıntıları ve hayvan kemikleri bulundu. Ukrayna Ulusal Hortitsa Koruma …

Ünlü rapçi Sean ‘Diddy’ Combs’un kefalet talebi reddedildi

Ünlü rapçi Sean ‘Diddy’ Combs’un kefalet talebi reddedildi. Yargıç, “Sanığın tehlike arz etmediğini açık ve ikna edici kanıtlarla ortaya koyması mümkün değildir.” ifadesini kullandı.

Türkiye’de Erdoğan’la görüşmesinde koltuk krizi çıkardı, şimdi kendi koltuğu sallanıyor

Ankara’da 4 yıl önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yaptığı görüşmede kanepeye oturtulduğu için ‘cinsiyetçi’ yaklaşım iddiasıyla kriz çıkartan AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, yine koltuk krizi yaşıyor. AP, von der Leyen’e ‘güvensizlik önergesini’ oylayacak. Önerge geçerse, von der Leyen ekibi gidecek.

Madımak katliamı 32. yılında Madımak parkında anıldı

Sivas’ta 2 Temmuz 1993’te katledilen aydın ve sanatçılar anısına bu yıl da unutulmadı

6 milyon yolcunun bilgileri çalındı

Avustralya’nın önde gelen havayolu şirketi Qantas ile uçan 6 milyondan fazla yolcunun kişisel bilgileri ele geçirildi. Şirket, siber saldırıyla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı.

İzmir’de 14 bin futbol sahası kadar alan küle dönmüş!

İzmir’de son üç günde çıkan yangınlar, yaklaşık 10 bin hektarlık alanı küle çevirdi.