Yolcu otobüsü kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var

Kaygan Yolda Korkutan Kaza: 14 Kişi Yaralandı

Bayburt-Gümüşhane kara yolunun Geçit köyü mevkisinde meydana gelen trafik kazasında Ali Osman Ulusoy firmasına ait 61 AU 083 plakalı yolcu otobüsü, kar yağışı sebebiyle istinat duvarına çarparak durabildi. Kazada, otobüsün camları kırılarak 5’i çocuk 14 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine intikal eden sağlık ve jandarma ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan diğer yolcular, başka bir otobüsle yolculuklarına devam ederken, Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanedeki yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Baruş, yaralıların tedavilerinin kısa sürede tamamlanarak taburcu edileceğini belirtti.

Related Posts

6 milyon yolcunun bilgileri çalındı

Avustralya’nın önde gelen havayolu şirketi Qantas ile uçan 6 milyondan fazla yolcunun kişisel bilgileri ele geçirildi. Şirket, siber saldırıyla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı.

İzmir’de 14 bin futbol sahası kadar alan küle dönmüş!

İzmir’de son üç günde çıkan yangınlar, yaklaşık 10 bin hektarlık alanı küle çevirdi.

Sarıyer’den ikinci acı haber de geldi

Sarıyer’de denizde kaybolan 2 gencin cesedine ulaşıldı.

İran açıkladı: İsrail’in 12 gün süren saldırılarında ölenlerin sayısı 935’e yükseldi

İran açıkladı: İsrail’in 12 gün süren saldırılarında ölenlerin sayısı 935’e yükseldi

Ucuz et sözü reklamda kaldı… AKP’li belediyenin ‘Et Satış Noktası’ 20 gündür kapalı

Yoksulluğun pençesindeki vatandaşlara “ucuz et” vaadiyle açılan Şahinbey Belediyesi Et Satış Noktası, yalnızca birkaç hafta açık kaldı. Büyük reklamlarla tanıtılan hizmet noktası, 20 gündür kapalı.

CHP’li Bağcıoğlu’ndan orman yangınları açıklaması

Yaz ayının etkisini göstermesiyle beraber, yurt genelinde etkili olan yangınlara ilişkin yazılı bir açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, “TSK’nın sahip olduğu kapasite daha etkili bir şekilde sistemin içine entegre edilmelidir. Bu sayede sorumlulukların netleştiği, inisiyatifin kaybolmadığı, daha güçlü bir müdahale mekanizması oluşturulabilir” dedi.