Güncel Haber Sitesi

Haber Takip Merkezi – Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi – Ülkenin Nabzını Tutan Site

Vali Masatlı, Payas’taki Emniyet Binalarını İnceledi

Hatay Valisi Masatlı, Payas ilçe emniyet binalarının inşaatında incelemelerde bulundu.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Payas İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ve Polis Merkezi Amirliği’nde İncelemelerde Bulundu

Vali Mustafa Masatlı, Hatay’da devam eden inşaatlar arasında yer alan Payas İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ve Payas Polis Merkezi Amirliği’nde incelemelerde bulundu. Bu incelemeler, Asrın felaketinde büyük hasar gören Hatay’daki deprem sonrası yeniden yapılanma sürecini hızlandırmayı hedefliyor.

Şehirde kamu binalarının yeniden inşa edilmesi için çalışmalar hızla sürerken, Vali Masatlı bu sürecin önemli bir parçası olarak Payas İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ve Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret etti. Modernizasyon ve daha etkili güvenlik hizmetleri için yapılan bu binalarda yapılan incelemelerle, çalışmaların mevcut durumu hakkında detaylı bilgi edinildi.

Vali Masatlı’nın yaptığı ziyaret, Hatay’daki yeniden yapılanma sürecinin önemli bir aşamasını oluştururken, şehirdeki güvenlik hizmetlerinin kalitesinin arttırılması ve modernize edilmesi hedefleniyor.

– HATAY