İmamoğlu’ndan sosyal medyada ‘Cumhurbaşkanlığı’ kapağı

Tutuklanarak görevden alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesaplarında CHP’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığını içeren bir görsel ile kapak fotoğrafını değiştirdi. 

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı  ön seçiminde 15.5 milyon oy alan İmamoğlu’nun kapak fotoğrafında “15,5 milyon oyla Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu” ifadeleri yer aldı. 

İmamoğlu’nun X, Facebook ve Youtube hesaplarındaki yeni kapak fotoğrafı şöyle:

 

Related Posts

DEM Parti ve AKP arasında ‘infaz paketi’ çatlağı

DEM Parti infaz paketine ilişkin olarak, “Mağdur kesimlerden yükselen çağrılara kulak tıkayan bir anlayışla hazırlanmıştır” dedi.

Japonya, Suriye’ye yönelik yaptırımları kısmen kaldırdı

Japonya, Suriye’ye yönelik yaptırımları kısmen kaldırdı

Tekirdağ’da ilginç görüntü: Eşinden boşanmasını göbek atarak kutladı

Tekirdağ’da kumar oynadığı gerekçesiyle eşinden boşanan kadın, göbek atarak kutlama yaptı.

Japonya’dan Suriye kararı: Yaptırımlar kısmen kaldırılacak

Japonya, Suriye’ye uygulanan yaptırımları kısmen kaldırma kararı aldığını bildirdi. Karar kapsamında, en az 4 Suriyeli bankanın da yaptırım listesinden çıkarılacağı kaydedildi.

Fidan barış çağrısı yaptı, ancak Ukrayna’nın İstanbul’daki görüşmelere katılmaması mümkün

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kiev’de yaptığı açıklamada Rusya-Ukrayna Savaşı’nda kritik bir döneme girildiğini söyledi. Türkiye’nin barış için aktif rol aldığını vurgulayan Fidan, İstanbul’daki müzakerelerin somut sonuç verdiğini belirtti ve liderler zirvesi önerisinde bulundu.

Beşiktaş’tan istifa etmişti: Devlet Bahçeli, Süper Lig’e yükselen yeni takımını tebrik etti!

2023 yılında Beşiktaş üyeliğinden istifa eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Süper Lig’e yükselen Fatih Karagümrük Spor Kulübü’nü tebrik etti.