AKP’de 10 yıl sonra bir ilk!

AKP’de Ramazan Bayramı bayramlaşma programı belli oldu.

Bayramın 2. gününde, siyasi partileri, AKP Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur’un başkanlığındaki Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Sivas Milletvekili Rukiye Toy ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Abdullah Uçan’dan oluşan heyet kabul edecek.

AKP’ye MHP, HÜDA PAR, Anavatan Partisi, BBP, DSP, İYİ Parti, Vatan Partisi, DEM Parti, Doğru Yol Partisi ziyarette bulunacak.

AKP’li isimden RTÜK Başkanına ağır sözler! Erdoğan duymasın

AK Parti ise siyasi partileri, 2 ayrı heyetle ziyaret edecek.

Adıyaman Milletvekili Resul Kurt’un başkanlığındaki Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Saniye Enfiyeci ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Muhammed Abdulkadir Kadirioğlu’ndan oluşan heyet, HÜDA PAR, BBP, İYİ Parti ve DEM Partiye ziyarette bulunacak. Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Kerem Ali Sürekli’nin başkanlığındaki Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Zeynep Ünal ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Şevval Uzkurt’tan oluşan heyet ise MHP, Anavatan Partisi, DSP, Vatan Partisi ve Doğru Yol Partisini ziyaret edecek.

EN SON 2015’TE BAYRAMLAŞILMIŞTI

10 yıl sonra bir ilk yaşanacak. AKP ile DEM Parti bayramlaşacak. DEM Parti ile AKP arasındaki bayramlaşma son olarak 2015 yılında gerçekleşmişti. O dönem DEM Parti HDP ismi ile AKP ile bayramlaşmıştı.

Related Posts

İl il gezip, kuyumcuları sahte altınla dolandıran çift yakalandı

Bartın’ın da aralarında olduğu 8 ilde, kuyumcuları sahte altınlarla toplam 122 bin 700 TL dolandıran M.S. (29) ve eşi S.S. (29), polis tarafından 148 saatlik güvenlik kamerası kaydı izlenerek yakalanıp, tutuklandı.

Almanya’da küçük uçak evin üzerine düştü: 2 ölü

Almanya’da küçük uçak evin üzerine düştü: 2 ölü

DEM Parti ve AKP arasında ‘infaz paketi’ çatlağı

DEM Parti infaz paketine ilişkin olarak, “Mağdur kesimlerden yükselen çağrılara kulak tıkayan bir anlayışla hazırlanmıştır” dedi.

Japonya, Suriye’ye yönelik yaptırımları kısmen kaldırdı

Japonya, Suriye’ye yönelik yaptırımları kısmen kaldırdı

Tekirdağ’da ilginç görüntü: Eşinden boşanmasını göbek atarak kutladı

Tekirdağ’da kumar oynadığı gerekçesiyle eşinden boşanan kadın, göbek atarak kutlama yaptı.

Japonya’dan Suriye kararı: Yaptırımlar kısmen kaldırılacak

Japonya, Suriye’ye uygulanan yaptırımları kısmen kaldırma kararı aldığını bildirdi. Karar kapsamında, en az 4 Suriyeli bankanın da yaptırım listesinden çıkarılacağı kaydedildi.