Tekirdağ’da miras kavgası kanlı bitti

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde miras paylaşımı nedeniyle çıktığı öne sürülen tartışma kanlı bitti. Aynı aileden üç kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının ardından zanlı M.G. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

5 katlı aile apartmanında dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, apartmandaki dairelerin paylaşımı konusunda kardeşi Z.G. ile uzun süredir anlaşmazlık yaşayan M.G., kardeşinin evine gitti.

Evde kardeşinin bulunmadığını gören M.G., yengesi M.G. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine yanında getirdiği tabancayı çıkaran saldırgan, yengesi M.G. ve oğlu F.G.’ye ateş açtı. Silah seslerini duyarak yukarı çıkan diğer yeğeni E.B.T.’yi de hedef alan M.G., daha sonra binanın birinci katına inerek yeğeni B.T.’nin yaşadığı daireye yöneldi.

B.T.’ye de silah doğrultan M.G.’nin kurşunları isabet etmezken, B.T., evde bulunan 5 yaşındaki oğlu S.T. ve annesi Ş.U.’yu pencereden dışarı çıkararak canlarını kurtardı.

SALDIRGANLAR YAKALANDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yenge M.G. ile oğlu F.G.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, ağır yaralı E.B.T. kaldırıldığı Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Saldırgan M.G., olay yerinden kaçamadan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Related Posts

İl il gezip, kuyumcuları sahte altınla dolandıran çift yakalandı

Bartın’ın da aralarında olduğu 8 ilde, kuyumcuları sahte altınlarla toplam 122 bin 700 TL dolandıran M.S. (29) ve eşi S.S. (29), polis tarafından 148 saatlik güvenlik kamerası kaydı izlenerek yakalanıp, tutuklandı.

Almanya’da küçük uçak evin üzerine düştü: 2 ölü

Almanya’da küçük uçak evin üzerine düştü: 2 ölü

DEM Parti ve AKP arasında ‘infaz paketi’ çatlağı

DEM Parti infaz paketine ilişkin olarak, “Mağdur kesimlerden yükselen çağrılara kulak tıkayan bir anlayışla hazırlanmıştır” dedi.

Japonya, Suriye’ye yönelik yaptırımları kısmen kaldırdı

Japonya, Suriye’ye yönelik yaptırımları kısmen kaldırdı

Tekirdağ’da ilginç görüntü: Eşinden boşanmasını göbek atarak kutladı

Tekirdağ’da kumar oynadığı gerekçesiyle eşinden boşanan kadın, göbek atarak kutlama yaptı.

Japonya’dan Suriye kararı: Yaptırımlar kısmen kaldırılacak

Japonya, Suriye’ye uygulanan yaptırımları kısmen kaldırma kararı aldığını bildirdi. Karar kapsamında, en az 4 Suriyeli bankanın da yaptırım listesinden çıkarılacağı kaydedildi.