Kent&Başkan Dergisi Ödül Töreninde Yer Alan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım
Kent&Başkan Dergisi tarafından düzenlenen online bir ankette Türkiye genelinde büyükşehir, il, büyükşehir ilçe, ilçe ve belde belediye başkanları değerlendirildi. Yaklaşık 4 milyon katılımcının yer aldığı ankette ödül kazanan belediye başkanları, 12 Nisan’da Kayseri’de düzenlenen bir törenle ödüllerini aldılar.
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’a Anlamlı Ödül
Anket sonuçlarına göre ödül alan isimlerden biri Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım oldu. Başkan Yalım, törende Haberler.com’a özel açıklamalarda bulundu. Yalım, “Verdiğimiz emeklerin karşılığının dikkate alınarak Kent&Başkan Dergisi’nin ve yönetim kurulunun dikkatini çekmesinden dolayı teşekkür ederiz,” şeklinde konuştu. Ayrıca, Yalım, 4 milyon kişinin katılımıyla gerçekleştirilen ankette halkın gerçek düşüncelerini yansıttığını belirtti.
“Yüzde Yüz Elektrikli Otobüsler İle Yeni Bir Vizyon Ortaya Koyduk”
Başkan Yalım, ödülün kazanılmasında etkili olan projeler hakkında bilgi verdi. Uşak’ta vatandaşların hastanelere, üniversite öğrencilerinin ise üniversiteye yüzde yüz elektrikli otobüslerle ücretsiz taşındığını belirten Yalım, “Bu projeyle hem vatandaşlarımıza hem de öğrencilerimize yeni bir vizyon sunduk. Yaşam kalitelerini ve konforlarını artırmak için çalışıyoruz,” şeklinde konuştu.

More Stories
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 Teknoloji Lideri’ belli oldu
Bir zamanlar yeşildi, maviye döndü: Bilim insanları okyanusların sıradaki rengini açıkladı
Trump yönetimi içinde Elon Musk rahatsızlığı ve uyuşturucu testi iddiaları