Okulda öğretmene dayak: Serbest bırakıldı

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bulunan Yol İş Sendikası Ortaokulu’nda yaşanan olayda, iddiaya göre, nöbetçi olan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Selami K., 7. sınıf öğrencisini teneffüs bitiminde zil çaldığı için sınıfa girmesi için uyardı fakat öğrenci uyarıyı dikkate almadı ve öğretmenle tartıştı.

Öğrencinin öğretmene saygısızlık yaptığı, öğretmenin ise öğrenciyi ittiği iddia edilen tartışmanın ardından, okul çıkışında eve giden öğrenci yaşananları ailesine aktardı.

VELİ OKULA GELEREK ŞİKAYETÇİ OLDU

Okul Müdürü Erdoğan Topal, öğrencinin annesi ve dayısıyla görüşerek uzlaşma sağladı. Ancak, uzlaşmayı kabul etmeyen baba O.T., şikayet dilekçesiyle birlikte okula geldi.


Veli O.T

ÖĞRETMENİN YÜZÜ CAM KIRIKLARIYLA KESTİ

Okul müdürü tarafından, öğretmen ve veli öğretmenler odasına alındı. Baba O.T., özür dileme talebini reddeden öğretmen Selami K. ile tartıştı.

O.T.’nin yumruk atması sonucu yere düşen öğretmenin gözlüğü kırılarak, cam parçaları yüzünü kesti.

GÖZALTINA ALINDI, ADLİ KONTROL KARARI VERİLDİ

Okul yönetimi, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak polis ekiplerini olay yerine çağırdı ve O.T. gözaltına alındı.

Emniyetteki sorgulamanın ardından mahkemeye sevk edilen O.T., Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığınca adli kontrol talebiyle Trabzon Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Hakimlik tarafından yapılan sorgudan sonra O.T.’ye çocuğuna karşı adli kontrol kararı verildi.

ŞÜPHELİYE YÖNELİK SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Şüpheli O.T.’nin çocuğunun öğretmen Selami K. tarafından dövüldüğü iddialarına ilişkin soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Related Posts

Okan Buruk’tan Mourinho’ya zeytin dalı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Jose Mourinho’nun “Galatasaray maçını 1 dakika izledim, yetti” sözlerine cevap verdi. Buruk, “Çok dikkate almadım. Alışık olduğumuz bir şey. Yakılan ateşi söndürmemiz lazım” dedi.

Süper Lig’de yılın sürprizi! Hoş geldin Burak Yılmaz

Süper Lig’de flaş bir gelişme yaşandı. Son olarak Kasımpaşa’yı çalıştıran genç teknik direktör Burak Yılmaz, sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. Uzun süredir sessizliğini koruyan Yılmaz, Gaziantep FK’nın başına getirilmeye hazırlanıyor.

Düğün Konvoyunda Havaya Ateş Açanlara Cezalar

Kartal’da düğün konvoyunda havaya ateş açan 3 kişiye toplam 49 bin lira ceza kesildi.

Fenerbahçe sahaya Şampiyonlar Ligi hedefiyle çıkıyor

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi yolunda son engeli aşmanın peşinde. Sarı Lacivertliler, play-off ilk maçında Benfica’yı saat 22’de konuk edecek.

Uğur Akbulut Ülkü Ocakları Başkanı Oldu

Suşehri’nde Uğur Akbulut, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı başkanlığına getirildi.

Leyla’nın Tedavi Yardımına İhtiyacı Var

Serebral palsi ve obsesif kompulsif bozuklukla mücadele eden Leyla, fizik tedavi için destek bekliyor.