Tekirdağ’da ilginç görüntü: Eşinden boşanmasını göbek atarak kutladı

Tekirdağ’da İlginç Kutlama: Eşinden Boşanan Kadın Göbek Atarak Sevincini İlan Etti

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde kumar oynadığı gerekçesiyle eşinden boşanan E.D. (30), maske takıp süslediği otomobilinin çevresinde müzik eşliğinde göbek atarak kutlama yaptı.

Süleymanpaşa ilçesinde yaşayan E.D., 3 yıl önce severek evlendiği kocasına kumar oynadığı gerekçesiyle boşanma davası açtı. Yaklaşık 10 ay süren davanın ardından boşanan E.D., kutlama yaptı. Süslediği otomobilinin ön plakasına, ‘boşandım’ arka plakasına ‘mutluyum’ yazan E.D., aracıyla tur attı ardından müzik eşliğinde göbek attı.

Toplumsal baskı yaşamaktan korktuğu için ismini ve yüzünü kapattığını söyleyen E.D, “Toplumsal baskılarımız özellikle kadına yönelik çok yüksek olduğu için insanlarımız kendi özgürlüğünü kutlamakta bile çekiniyor. Ben herkese bir ışık olmalıyım diye düşündüm. Özgürlüğüme çok düşkün bir insanım ve çok mağduriyete uğradım maddi açıdan. Çünkü kaybolup giden miktar benim çocuğumun rızkıydı” dedi.

‘KUMAR SİTELERİ BİR YUVAYI YIKTI’

Sanal kumar yüzünden eşinden boşandığını belirten E.D., “Bu evlilikten kurtulabilmek için hiçbir şey almadan boşanmayı kabul etmem gerekiyordu. Ben kaybettiğim miktarı boşa sayarak özgürlüğüme kavuşmayı tercih ettim. Toplumumuzda kadınların boşandı diye dedikodu malzemesi edilmesinden çok rahatsızım. Burada çoğu insanı uyarmak istiyorum. Kumar siteleri bir yuvayı yıktı. Ama bunlar cinayetle, intiharla da sonuçlanıyor. Tabii ki devletimiz bu konuyla ilgili gerekli çalışmaları yapıyor ama yetmiyor. Bugün benim yuvam yıkıldı kumar yüzünden. Maddi zarara uğratıldım eşim tarafından” diye konuştu. 

Related Posts

Ethem Sarısülük için düzenlenen anma etkinliğinde arbede

Ankara’da Gezi eylemleri sırasında polis tarafından öldürülen Ethem Sarısülük için düzenlenen anma etkinliğinde polis ve etkinliğe katılanlar arasında arbede yaşandı.

Cumhurbaşkanı Başdanışman Mehmet Uçum: 50+1 kuralının korunması demokratik birikimin gereğidir

Cumhurbaşkanı Başdanışman Mehmet Uçum: 50+1 kuralının korunması demokratik birikimin gereğidir

Ukrayna’da istifa getiren kanlı saldırı

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik son saldırısı büyük ses getirdi. Ukrayna ordusu, Rusya’nın bugün düzenlediği füze saldırılarının orduya ait bir eğitim sahasını hedef aldığını, saldırı sonucunda en az 12 askerin hayatını kaybettiğini ve 60’tan fazla askerin yaralandığını duyurdu. Bunun sonucunda Ukrayna Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Oleksandr Sirsky’nin istifa ettiği ileri sürüldü.

İl il gezip, kuyumcuları sahte altınla dolandıran çift yakalandı

Bartın’ın da aralarında olduğu 8 ilde, kuyumcuları sahte altınlarla toplam 122 bin 700 TL dolandıran M.S. (29) ve eşi S.S. (29), polis tarafından 148 saatlik güvenlik kamerası kaydı izlenerek yakalanıp, tutuklandı.

Almanya’da küçük uçak evin üzerine düştü: 2 ölü

Almanya’da küçük uçak evin üzerine düştü: 2 ölü

DEM Parti ve AKP arasında ‘infaz paketi’ çatlağı

DEM Parti infaz paketine ilişkin olarak, “Mağdur kesimlerden yükselen çağrılara kulak tıkayan bir anlayışla hazırlanmıştır” dedi.