Antalya Körfezi’nde 4,5 büyüklüğünde deprem!

Antalya Körfezi’nde 4,5 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

BURSA (İGFA) – Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Antalya’nın Alanya ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu. Deprem, saat 16:51’de kaydedildi.

Alanya ilçesi açıklarında 7 kilometre derinlikte gerçekleşen deprem, ilçe sakinleri tarafından hissedildi. Bazı vatandaşlar deprem sırasında panikle evlerinden dışarı çıktı. Şu ana kadar gelen bilgilere göre, depremde herhangi bir olumsuz durum yaşanmamıştır.

Kaynak: https://twitter.com/DepremDairesi/status/1875179643931644215

Related Posts

Madımak katliamı 32. yılında Madımak parkında anıldı

Sivas’ta 2 Temmuz 1993’te katledilen aydın ve sanatçılar anısına bu yıl da unutulmadı

6 milyon yolcunun bilgileri çalındı

Avustralya’nın önde gelen havayolu şirketi Qantas ile uçan 6 milyondan fazla yolcunun kişisel bilgileri ele geçirildi. Şirket, siber saldırıyla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı.

İzmir’de 14 bin futbol sahası kadar alan küle dönmüş!

İzmir’de son üç günde çıkan yangınlar, yaklaşık 10 bin hektarlık alanı küle çevirdi.

Sarıyer’den ikinci acı haber de geldi

Sarıyer’de denizde kaybolan 2 gencin cesedine ulaşıldı.

İran açıkladı: İsrail’in 12 gün süren saldırılarında ölenlerin sayısı 935’e yükseldi

İran açıkladı: İsrail’in 12 gün süren saldırılarında ölenlerin sayısı 935’e yükseldi

Ucuz et sözü reklamda kaldı… AKP’li belediyenin ‘Et Satış Noktası’ 20 gündür kapalı

Yoksulluğun pençesindeki vatandaşlara “ucuz et” vaadiyle açılan Şahinbey Belediyesi Et Satış Noktası, yalnızca birkaç hafta açık kaldı. Büyük reklamlarla tanıtılan hizmet noktası, 20 gündür kapalı.