AKP’de 10 yıl sonra bir ilk!

AKP’de Ramazan Bayramı bayramlaşma programı belli oldu.

Bayramın 2. gününde, siyasi partileri, AKP Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur’un başkanlığındaki Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Sivas Milletvekili Rukiye Toy ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Abdullah Uçan’dan oluşan heyet kabul edecek.

AKP’ye MHP, HÜDA PAR, Anavatan Partisi, BBP, DSP, İYİ Parti, Vatan Partisi, DEM Parti, Doğru Yol Partisi ziyarette bulunacak.

AKP’li isimden RTÜK Başkanına ağır sözler! Erdoğan duymasın

AK Parti ise siyasi partileri, 2 ayrı heyetle ziyaret edecek.

Adıyaman Milletvekili Resul Kurt’un başkanlığındaki Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Saniye Enfiyeci ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Muhammed Abdulkadir Kadirioğlu’ndan oluşan heyet, HÜDA PAR, BBP, İYİ Parti ve DEM Partiye ziyarette bulunacak. Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Kerem Ali Sürekli’nin başkanlığındaki Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Zeynep Ünal ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Şevval Uzkurt’tan oluşan heyet ise MHP, Anavatan Partisi, DSP, Vatan Partisi ve Doğru Yol Partisini ziyaret edecek.

EN SON 2015’TE BAYRAMLAŞILMIŞTI

10 yıl sonra bir ilk yaşanacak. AKP ile DEM Parti bayramlaşacak. DEM Parti ile AKP arasındaki bayramlaşma son olarak 2015 yılında gerçekleşmişti. O dönem DEM Parti HDP ismi ile AKP ile bayramlaşmıştı.

Related Posts

ABD’de ölümcül bakteri salgını patladı: Fareler aracılığıyla şehre yayıldı

2016-2022 arasında Boston sokaklarında yakalanan 328 fare üzerinde yapılan araştırma, şok edici bir gerçeği ortaya çıkardı. Şehrin dört bir yanından toplanan bu farelerin, ölümcül leptospiroz bakterisinin yayılmasında başrolü oynadığı tespit edildi. Bilim adamları bu sessiz tehditin halk sağlığı için ciddi bir risk oluşturduğunu söylüyor.

Kavgasız halledelim

CHP, Meclis Başkanı Adayını netleştirmeye çalışırken asıl yarış ise Meclis Başkanvekilliği koltuğu için yaşanıyor. Cuma günü kapalı grup toplantısında yapılacak seçimlerde CHP’nin yeni grup yönetimi belirlenecek. Grup başkanvekilleri Murat Emir, Ali …

Trump, Altın Kubbe’yi duyurdu: 175 milyar dolar

ABD Başkanı Donald Trump, 175 milyar dolarlık Altın Kubbe Hava Savunma kalkanı için bir tasarım seçtiğini, savunma programını inşa etme çabalarına liderlik etmesi için bir Uzay Kuvvetleri generalini görevlendirdiğini ve hava savunma sistemini üç yıl içinde hayata geçireceğini söyledi.

Bakanlıktan açıklama geldi: İstanbul’da 30 ilçeye vali atanacak iddiası

Sosyal medyada dolaşıma giren İstanbul’da 30 ilçeye kaymakam yerine vali atanacak iddialarına ilişkin İçişleri Bakanlığı’ndan açıklama yapıldı. Bakanlık iddiaları yalanladı

Çiftçiler isyan ediyor! Saadet Partisi lideri Arıkan’a dert yanan çiftçi ‘Silivri soğuk olduğu için konuşamıyoruz.’ dedi

Muğla’da çiftçileri ziyaret eden Saadet Partisi lideri Mahmut Arıkan bir çiftçinin dertlerini tek tek dinledi. Arıkan o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Çiftçi ‘ Silivri soğuk olduğu için bunları konuşamıyoruz.’ dedi

Katar Başbakanı, 400 milyon dolarlık hediye uçak hakkında: ‘Olur böyle şeyler’

Katar’ın Trump’a hediye ettiği 400 milyon dolarlık Boeing uçağı, ABD’de etik ve güvenlik tartışmalarını alevlendirdi. Trump, hediyeyi reddetmenin “aptalca” olacağını savundu.