Anket: İşte 2024’ün ‘en beğenilen’ belediye başkanları

2024’ün En Beğenilen Belediye Başkanları Açıklandı!

HBS’nin yaptığı araştırmaya göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 2024’ün en beğenilen belediye başkanı seçildi.

Araştırmada ikinci sırayı ise Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu aldı, onu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu takip etti.

Dördüncü sırada Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen bulunurken, beşinci sırada ise Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç yer aldı.

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

İzmir’de 14 bin futbol sahası kadar alan küle dönmüş!

İzmir’de son üç günde çıkan yangınlar, yaklaşık 10 bin hektarlık alanı küle çevirdi.

Sarıyer’den ikinci acı haber de geldi

Sarıyer’de denizde kaybolan 2 gencin cesedine ulaşıldı.

İran açıkladı: İsrail’in 12 gün süren saldırılarında ölenlerin sayısı 935’e yükseldi

İran açıkladı: İsrail’in 12 gün süren saldırılarında ölenlerin sayısı 935’e yükseldi

Ucuz et sözü reklamda kaldı… AKP’li belediyenin ‘Et Satış Noktası’ 20 gündür kapalı

Yoksulluğun pençesindeki vatandaşlara “ucuz et” vaadiyle açılan Şahinbey Belediyesi Et Satış Noktası, yalnızca birkaç hafta açık kaldı. Büyük reklamlarla tanıtılan hizmet noktası, 20 gündür kapalı.

CHP’li Bağcıoğlu’ndan orman yangınları açıklaması

Yaz ayının etkisini göstermesiyle beraber, yurt genelinde etkili olan yangınlara ilişkin yazılı bir açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, “TSK’nın sahip olduğu kapasite daha etkili bir şekilde sistemin içine entegre edilmelidir. Bu sayede sorumlulukların netleştiği, inisiyatifin kaybolmadığı, daha güçlü bir müdahale mekanizması oluşturulabilir” dedi.

Cemil Tugay’dan kurultay mesajı: ‘Siyasi Partiler Kanunu açık’

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ve 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan davaya ilişkin, “Siyasi Partiler Kanunu açıktır, seçim mevzuatı ortadadır. Bu tür bir tartışmanın olması kabul edilebilir değildir, meşru değildir, hukuki değildir” ifadelerini kullandı.