Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadelesi sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı’da Karla Mücadele Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı ilçesinde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışının etkisiyle kapanan Ovacık Mahallesi yolu, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından açıldı.

Ovacık Mahallesi’nin Elmalı merkezine 54 km uzaklıkta olduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Elmalı İlçe Hizmet Müdürü Bilal Kasap, “Yüksek kesimlere 50 cm kar yağışı oldu. 2 gündür yol kapalıydı. Bölgede elektrik olmadığı için mağduriyetler artmıştı. Muhtarımızın çağrısı üzerine ekiplerimiz 20 km’lik yolu açarak mahalle sakinlerine ulaşmayı başardı.” şeklinde konuştu.

Elmalı Ovacık Mahalle Muhtarı Osman Ak, yolun kapalı olmasından dolayı merkeze gidemediklerini ve ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını belirtirken, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Ekipler geldi, yolumuzu açtılar. Büyükşehir Belediyesi her türlü hava şartlarında yanımızda olacak.” dedi.

Mahalle sakinlerinden Sıdıka Çetin ise mağduriyetlerini gideren Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne minnettar olduklarını ifade etti.

Related Posts

Amerika’da “Türk Festivali” başladı

Chicago’nun Rosemont bölgesindeki Donald E. Stephens Fuar Merkezi’nde düzenlenen festival, bu yıl ikinci kez gerçekleştiriliyor. Kuzey Amerika’da bugüne kadar düzenlenmiş en kapsamlı Türk festivali olma özelliği taşıyan etkinlik, üç gün boyunca …

Ben Gurion Havalimanı 24 saatte üçüncü kez Husilerin hedefinde

Yemen’deki Husiler, son 24 saat içinde, İsrail’in başkenti Tel Aviv’de bulunan Ben Gurion Havalimanı’nı üçüncü kez hipersonik balistik füzeyle hedef aldıklarını açıkladı.

British Airways’ten İsrail kararı

İngiliz hava yolu şirketi British Airways, İsrail’e uçuşlarını Temmuz sonuna kadar askıya aldı.

Son dakika… İBB’ye 4. dalga operasyonu: Çok sayıda üst düzey isim gözaltında

İBB’ye yönelik 4. dalga operasyonda, aralarında Ekrem İmamoğlu’nun koruma müdürü ile KİPTAŞ Genel Müdürü’nün de bulunduğu 49 kişi gözaltına alındı.

Yunanistan Başbakanı, ‘Türkiye’nin savaş tehdidini bırakması’ gerektiğini söyledi

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Türkiye’nin AB savunma fonlarına katılımı için 1995’te ilan edilen savaş tehdidinin resmen kaldırılmasını istedi. “Artık bu tehdidin zamanı doldu” diyen Miçotakis, mesajı Erdoğan’a ileteceğini açıkladı.

Destici’den Bahçeli’nin komisyon önerisine itiraz: ‘İşin içinden çıkılmaz’

BBP lideri Mustafa Destici, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “terörsüz Türkiye” kapsamında “Meclis’te komisyon kurulsun” önerisine karşı çıktı. Destici, “Bu ülkede Kürt sorunu değil, terör sorunu vardır. Meclis’e böyle bir konu getirilirse işin içinden çıkılmaz” dedi.