Çalışmalar bitirilemedi, Kartalkaya Otel Yangını Araştırma Komisyonu’na ek süre verildi

TBMM Kartalkaya’daki Yangın Araştırma Komisyonu Çalışma Süresini Uzattı

TBMM Kartalkaya’daki Otel Yangını Araştırma Komisyonu, araştırmaların üç ay içinde tamamlanamaması nedeniyle çalışma süresini uzattı.

18 Şubat 2025 tarihinde başlayan çalışmalar, Bolu Kartalkaya’da meydana gelen otel yangını faciasını detaylı bir şekilde incelemek ve ilgili kurumların sorumluluklarını belirlemek amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu tarafından yürütülüyor. Benzer olayların önlenmesi için alınması gereken önlemlerin de belirleneceği bu süreçte, 30 Nisan’daki toplantıda alınan kararla çalışma süresi 13 Mayıs tarihine kadar uzatıldı.

Related Posts

Dondurulmuş meyvelerde Hepatit A tespit edildi! Acil olarak geri toplatılıyor

Almanya’da Kaufland zincir marketlerinde satılan taze hasat edilmiş dondurulmuş meyvelerde Hepatit A tespit edildi. Ürün piyasadan apar topar toplatıldı.

ABD Afrika’da neyin peşinde

Washington yönetimi son dönemde Afrika kıtasındaki ülkelerle olan ilişkilerini güçlendirme sinyalleri verirken, bu ilginin arkasında yatan temel sebebin değerli mineraller olduğu belirtiliyor.

Fiyatları birden yukarı fırlayacak! Her sabah severek tüketiliyor ama…

Trump’ın bu kritik kararının 1 Ağustos’ta yürürlüğe girmesi bekleniyor. Söz konusu karar ABD’li tüketiciler için arz kesintileri ve daha yüksek fiyatlar endişesi de beraberinde getirdi. Öte yandnan kararla birlikte ithal kahvelere de zam gelmesi …

Trump’ın Afrika Zirvesi: İngilizceniz çok güzel, harika

ABD Başkanı Donald Trump, Afrika’da bazı ülkelerin kendilerine çok yüksek tarifeler uyguladığına işaret ederek, bunların düşürüleceğini açıkladı.

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

CHP’li Tanal’dan Adana sokaklarında miting çağrısı: ‘Zeydan Başkan’ın cezaevinde ne işi var?’

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Adana’da esnaf ve yurttaşlarla bir araya geldi. Tanal, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanvekili ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın tutuklanmasına tepki göstererek, “Vatandaş sandığını önünde, Cumhurbaşkanı adayını da yanında istiyor ve Adana’dan şunu sesleniyoruz; Zeydan Başkan’ın cezaevinde ne işi var” dedi.