CHP Heyeti, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır önderliğindeki heyet, CHP Genel Başkan Yardımcıları Burhanettin Bulut, Yankı Bağcıoğlu ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke ile birlikte, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın 88 yaşındaki babası Hüseyin Ağbaba’nın vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.
Hüseyin Ağbaba uzun bir süredir çeşitli rahatsızlıklarla mücadele ediyordu ve maalesef dün tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Baba Ağbaba’nın vefatı, ailesi ve yakın çevresinde derin üzüntüye neden oldu.
Cenaze Yarın Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda Defnedilecek
Hüseyin Ağbaba’nın cenazesi yarın Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek. Aile, bugün de taziye ziyaretlerini kabul etmeye devam edecek.
More Stories
ABD’nin ardından bir ülke daha: Cinsiyet değiştirme ameliyatları yasaklandı
Ege Denizi’nde 4,2 büyüklüğünde deprem
Kartalkaya yangını: İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve yardımcısı tutuklandı