Dervişoğlu: Türkiye’nin Birliğine İhtiyacı Var

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun Afyonkarahisar Ziyareti

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Afyonkarahisar’a gerçekleştirdiği ziyaretlerde önemli açıklamalarda bulundu. Kendinden emin bir şekilde konuşan Dervişoğlu, “Biz kimseyi yarı yolda bırakmadık, her zaman ilkelerimizin arkasında durduk” dedi. Partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Dervişoğlu, Cumhuriyet’in temel değerlerine sahip çıkacaklarını vurguladı.

Dervişoğlu: Birlik ve Beraberlik Şart

Partisinin il binası önünde konuşan Dervişoğlu, “Dün neysek bugün de aynıyız. Geçmişimizden aldığımız güçle yolumuza devam ediyoruz. Milletimizin birlik ve beraberliği için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Parti ayrımı yapmadan, herkesi ortak amaç doğrultusunda bir araya gelmeye çağırıyorum” şeklinde konuştu.

Dervişoğlu’nun önem verdiği konular arasında Türkiye’nin birlik ve beraberliğinin sağlanması bulunuyor. “Ülkemizin gerçek bir birliğe ihtiyacı var. Bölücülük ve ihanet odaklarıyla mücadele ederek Türkiye’nin güçlenmesini sağlayacağız” diyen Dervişoğlu, Anadolu’nun dört bir yanını gezip halkla bir araya gelmeye devam edeceğini belirtti.

  • Parti ayrımı yapmaksızın birlik vurgusu
  • Anadolu’nun karış karış gezilerek milletle buluşma sözü
  • Türkiye’nin birlik ve beraberliğine vurgu

Dervişoğlu’nun vurguladığı bir diğer nokta da milletin desteğine olan inancı oldu. “Ne olursa olsun halkımızın gücüyle mücadelemize devam edeceğiz” diyen Dervişoğlu, Türk milletinin büyük iradesinin her zaman ön planda olacağını belirtti. Bu kararlılıkla yola devam eden İYİ Parti, Türkiye’nin birlik ve beraberliği için var gücüyle çalışmaya devam edecek.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC’ye gidecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 51. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek törenlere katılmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) gidecek.

Sinop’ta Bıçaklı Kavga: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Sinop’ta yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada S.T. bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Alabora olan teknede can pazarı: 20’den fazla kişi kayıp

Vietnam’ın kuzeyindeki Halong Körfezi’nde cumartesi günü yaşanan trajedi, turizm dünyasını yasa boğdu. “Wonder Sea” adlı tur teknesi, içinde toplam 53 kişiyle birlikte aniden bastıran şiddetli yağış sonrası alabora oldu. Devlet destekli haber …

Camide Bıçaklı Saldırı: Bir Ölü

Kayseri’de namaz kılarken bıçaklanan 63 yaşındaki Şevki Tanrıkulu hayatını kaybetti.

Bahçeli’den Altan Öymen için başsağlığı mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Altan Öymen’in hayatını kaybetmesinin ardından başsağlığı mesajı yayımladı.

AKP’li Şamil Tayyar’dan Murat Çalık’ın tahliye edilmemesine tepki: Hukuk, intikam duygusuyla değil adaletle tesis edilir; bunun ahireti de var

AKP’li Şamil Tayyar’dan Murat Çalık’ın tahliye edilmemesine tepki: Hukuk, intikam duygusuyla değil adaletle tesis edilir; bunun ahireti de var