Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne’deki Sokak Hayvanları Barınağı’nda Tedavi Gören Şirin Köpek Yavruları

Edirne’de bulunan Sokak Hayvanları Barınağı’nda, bir personel tarafından çöp konteynerine bırakılan 4 tatlı köpek yavrusu, duyarlı hayvanseverler tarafından kurtarıldı ve veteriner kontrolünden geçirildi.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini karıştırırken poşetin içinde canlı köpek yavrularını fark etti ve hemen harekete geçtiler.

Barınağa getirilen şirin yavrulara, barınak çalışanları tarafından mama ve su verildi ve bu duygusal anlar cep telefonlarıyla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın barınaktaki bir personel tarafından gerçekleştirildiği ortaya çıkarken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptılar.

Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelip taleplerini dinledi ve gerekli adımları atmaya söz verdiler.

Olayla ilgili belediye tarafından soruşturma başlatılırken, ilgili personel hakkında da gereken işlemler yapıldı ve görevden alındı.

Küçük köpek yavruları ise, 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmeleri için hemen veterinere götürüldü. Sağlıklarına kavuşmaları için her türlü çaba gösterilecek.

Related Posts

Ünlü rapçiden Galatasaray’lı şarkı

DÜNYACA ünlü rapçi Travis Scott, merakla beklenen yeni albümü JackBoys 2’den yayınladığı ilk single olan ‘2000 Excursion’un sözlerinde Galatasaray’a yer verdi.

Ahmet Özer: ‘Bugün silahların bırakılması hem Türkiye hem de bölgedeki barış için tarihi bir adımdır’

Tutuklanmasının ardından Esenyurt Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ahmet Özer, “Bugün silahların bırakılması hem Türkiye hem de bölgedeki barış için tarihi bir adımdır. Bundan sonra Türkiye’nin önünün açılması için gerekli demokratik adımların ivedilikle atılması ve hukukun üstünlüğünün tartışmaya yer bırakmayacak şekilde ihya edilmesi şarttır.” dedi.

Dondurulmuş meyvelerde Hepatit A tespit edildi! Acil olarak geri toplatılıyor

Almanya’da Kaufland zincir marketlerinde satılan taze hasat edilmiş dondurulmuş meyvelerde Hepatit A tespit edildi. Ürün piyasadan apar topar toplatıldı.

ABD Afrika’da neyin peşinde

Washington yönetimi son dönemde Afrika kıtasındaki ülkelerle olan ilişkilerini güçlendirme sinyalleri verirken, bu ilginin arkasında yatan temel sebebin değerli mineraller olduğu belirtiliyor.

Fiyatları birden yukarı fırlayacak! Her sabah severek tüketiliyor ama…

Trump’ın bu kritik kararının 1 Ağustos’ta yürürlüğe girmesi bekleniyor. Söz konusu karar ABD’li tüketiciler için arz kesintileri ve daha yüksek fiyatlar endişesi de beraberinde getirdi. Öte yandnan kararla birlikte ithal kahvelere de zam gelmesi …

Trump’ın Afrika Zirvesi: İngilizceniz çok güzel, harika

ABD Başkanı Donald Trump, Afrika’da bazı ülkelerin kendilerine çok yüksek tarifeler uyguladığına işaret ederek, bunların düşürüleceğini açıkladı.