Ekrem İmamoğlu’ndan İstanbullulara ‘askıda fatura’ çağrısı

Ekrem İmamoğlu, Silivri Cezaevi’nden Yeni Bir Dayanışma Çağrısı Yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunurken sosyal medya hesabından dayanışma çağrısında bulundu.

İmamoğlu, askıda fatura konusunda yaptığı paylaşımda, yurttaşlara yardımlaşma çağrısında bulundu.

“Askıda Fatura projesi suçmuş gibi gösteriliyor, ancak biz neden bu projeyi başlattık, neden dünya çapında ses getirdi, neden maddi destek bulduk?” şeklinde konuşan İmamoğlu, İstanbullulara seslendi.

İmamoğlu, “Dayanışmayı genişletmek istiyoruz, herkesin yardım edebileceği dar gelirli vatandaşlarımızın faturalarını ödemeye destek olalım” dedi. Bu önemli çağrı ile İmamoğlu, vatandaşları dayanışmaya teşvik etti.

Related Posts

Kocaeli’ndeki yangında 3 ev yandı; 2 itfaiye eri yaralandı

Kocaeli’nin Darıca ilçesindeki 2 katlı evde çıkan yangın, bitişikteki 2 eve daha sıçradı. Müdahale sırasında 2 itfaiye eri yaralanırken, 3 ev kullanılamaz hale geldi.

Bakan Kurum başkanlığında İstanbul’da kentsel dönüşüm zirvesi: Belediyelere ortak mücadele çağrısı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nuri Aslan ve 39 ilçenin belediye başkanlarının davet edildiği, İstanbul Valiliği’nde yarın düzenlenecek Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nde belediyelere ortak mücadele çağrısı yapacak.

Prof. Ercan hayati müdahaleyi anlattı: ‘Olmasaydı bugün aranızda değildim’

Prof. Övgün Ahmet Ercan, “Alın üstü başımdan bir delik açıp kan akmaya başlaması, beyin kanamamı, ayrıca inmeyi engelledi” dedi.

Güney Afrika mali nedenlerle Bulgaristan’daki Büyükelçiliğini kapatıyor

Güney Afrika Cumhuriyeti’nin, Bulgar makamlarıyla istişare edilerek alınan kararda mali sebeplerle Bulgaristan’ın başkenti Sofya’daki Büyükelçiliğini kapatacağı bildirildi.

Gaziosmanpaşa’da inşaat sahasının yanında bulunan yol çöktü

İstanbul Gaziosmanpaşa’da inşaat çalışması sırasında yol çöktü. İGDAŞ ekipleri bölgede çalışma başlattı.

Pakistan’da terör saldırısı: 7 asker hayatını kaybetti

Pakistan ordusu, Belucistan eyaletinde güvenlik güçlerine ait araca yönelik saldırıda 7 askerin yaşamını yitirdiği bildirildi.