Erzurum’da sır olay: Yalnız yaşayan kadın evinde ölü bulundu

İlçe merkezinde bir apartmanda yalnız yaşayan F.K’den haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Çilingir yardımıyla içeri giren ekipler, yaşlı kadını yerde hareketsiz buldu.

Sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde F.K’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

OTOPSİ YAPILACAK

Ölümü şüpheli bulunan F.K’nin cenazesi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Related Posts

Sulama havuzunda iki kişi ölü bulundu

Elazığ’da üzüm bağlarının sulanmasında kullanılan havuzda, biri kadın iki kişinin cansız bedenleri bulundu.

Vekiller 30 bin 546 soru önergesi verdi

Meclis’in 28. dönemi boyunca milletvekilleri Meclis Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Yardımcılığı ile bakanlara 30 bin 546 yazılı soru önergesi verdi.

Bursa’da felaketin fotoğrafı… Alevler tam evlerin dibine böyle sokulmuş

Bursa’nın yüreklere kor düşüren orman yangınında facianın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı. Gürsu ve Kestel ilçelerinde başlayarak Osmangazi’nin Avdancık köyüne kadar ulaşan alevler, üç ilçeyi birden sararken, 100 hektardan fazla ormanlık alan küle döndü. Binlerce çam ağacı griye büründü, hayat bir gecede altüst oldu.

Tacizcinin dilini koparan kadına 60 yıl sonra af

Choi, mahkemeden çıkışta yumruğunu havaya kaldırarak “Biz kazandık” diye bağırdı.

Özel’den Anıtkabir ziyareti

Özgür Özel ve CHP yönetimi, Lozan Barış Antlaşması’nın 102’nci yılı nedeniyle Anıtkabir’i ziyaret etti.

Arda Turan Beşiktaş’ı alt etti

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında sahasında Arda Turan yönetimindeki Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar 4-2 mağlup oldu.