Ethem Sarısülük için düzenlenen anma etkinliğinde arbede

Ankara’da Ethem Sarısülük’ü Anma Etkinliğinde Arbede Yaşandı

Ankara’da Gezi eylemleri sırasında hayatını kaybeden Ethem Sarısülük’ü anmak için düzenlenen etkinlikte kolluk kuvvetleri ile katılımcılar arasında arbede yaşandı. Sarısülük’ün ölüm yerinin Güvenpark olması sebebiyle burada gerçekleşen anma törenine, Sarısülük’ün ailesi ve CHP yöneticileri de katıldı.

Ethem Sarısülük’ün öldürüldüğü noktaya karanfil bırakan yurttaşlar, “Faşizme karşı omuz omuza”, “Onlara sözümüz devrim olacak” ve “İsyan, devrim, özgürlük” sloganları atarak Sarısülük’ü andılar.

Anma töreninden sonra dağılan grup içerisinde bozkurt işareti yapan ve küfür eden kişilere karşı fiziksel müdahalede bulunan katılımcılar arasında bir gerginlik daha yaşandı.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Başdanışman Mehmet Uçum: 50+1 kuralının korunması demokratik birikimin gereğidir

Cumhurbaşkanı Başdanışman Mehmet Uçum: 50+1 kuralının korunması demokratik birikimin gereğidir

Ukrayna’da istifa getiren kanlı saldırı

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik son saldırısı büyük ses getirdi. Ukrayna ordusu, Rusya’nın bugün düzenlediği füze saldırılarının orduya ait bir eğitim sahasını hedef aldığını, saldırı sonucunda en az 12 askerin hayatını kaybettiğini ve 60’tan fazla askerin yaralandığını duyurdu. Bunun sonucunda Ukrayna Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Oleksandr Sirsky’nin istifa ettiği ileri sürüldü.

İl il gezip, kuyumcuları sahte altınla dolandıran çift yakalandı

Bartın’ın da aralarında olduğu 8 ilde, kuyumcuları sahte altınlarla toplam 122 bin 700 TL dolandıran M.S. (29) ve eşi S.S. (29), polis tarafından 148 saatlik güvenlik kamerası kaydı izlenerek yakalanıp, tutuklandı.

Almanya’da küçük uçak evin üzerine düştü: 2 ölü

Almanya’da küçük uçak evin üzerine düştü: 2 ölü

DEM Parti ve AKP arasında ‘infaz paketi’ çatlağı

DEM Parti infaz paketine ilişkin olarak, “Mağdur kesimlerden yükselen çağrılara kulak tıkayan bir anlayışla hazırlanmıştır” dedi.

Japonya, Suriye’ye yönelik yaptırımları kısmen kaldırdı

Japonya, Suriye’ye yönelik yaptırımları kısmen kaldırdı