Andırın Belediyesi Kargaçayırı Göleti’nde Renkli Bir Spor Etkinliği Düzenledi
Andırın Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe Kahramanmaraş ve çevre illerden yaklaşık 100 sporcu katıldı.
Gölette gerçekleşen etkinlikte renkli kanolarla yarışan sporcular, iki ayrı kategoride mücadele ettiler. Yarışların sonunda dereceye giren sporcular ödüllerini törenle aldılar.
Organizasyonun bir parçası olarak Eskişehir’de meydana gelen orman yangınında şehit olan 5 orman işçisi ve 5 AKUT gönüllüsünün anısına fidan dikimi gerçekleştirildi.
Andırın Belediye Başkanı Ahmet Sinan Gökşen, festivalin yoğun ilgi görmesinden memnuniyet duyduklarını belirterek, etkinliği gelecek yıl uluslararası seviyeye taşımayı hedeflediklerini dile getirdi.
İlçenin sahip olduğu doğal güzellikler ve coğrafi konumuyla ilgili konuşan Gökşen, bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini vurguladı.