Kanserle mücadele eden Galler Prensesi Kate Middleton sonunda ortaya çıktı!

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
Ocak’ta geçirdiği karın ameliyatı sonrası bir anda ortadan kaybolan ve yokluğuna dair birçok farklı spekülasyon yapılan Galler Prensesi Kate Middleton (42), mart ayında ortaya çıkmıştı. Video yayınlayarak açıklama yapan Kate, kansere yakalandığını duyurmuştu.

Aylardır hiçbir etkinliğe katılmayan ve görüntü vermeyen Prenses’ten beklenen haber geldi. Kate, Trooping The Colour etkinliğine katılacağını açıkladı. Resmi Instagram sayfasından yeşillikler içinde çekilen bir pozuna yer veren Middleton, sevenleri için bir de mesaj yayınladı.

“TEDAVİM BİRKAÇ AY DAHA DEVAM EDECEK”

Son birkaç aydır gelen destek mesajları beni çok etkiledi. Bu mesajlar William ve benim için gerçekten büyük bir fark yarattı ve bazı zor zamanlarda ikimize de yardımcı oldu. İyi bir ilerleme kaydediyorum; ancak kemoterapi gören herkesin bileceği gibi, hem iyi günler hem de kötü günler var. O kötü günlerde kendinizi güçsüz, yorgun hissediyorsunuz ve vücudunuzun dinlenmesine izin vermek zorunda kalıyorsunuz. Ancak iyi günlerde, kendinizi daha güçlü hissettiğinizde, iyi hissetmenin tadını çıkarmak istersiniz. Tedavim birkaç ay daha devam edecek. Kendimi yeterince iyi hissettiğim günlerde çocuklarımın okuluyla ilgilenmek, bana enerji ve pozitiflik veren şeylere kişisel zaman ayırmak ve evden küçük işler yapmaya başlamak büyük bir keyif. Bu hafta sonu ailemle birlikte törene katılmayı dört gözle bekliyorum ve yaz boyunca birkaç halka açık etkinliğe katılmayı umuyorum, ancak tüm zorlukları henüz tamamen atlatmadığımın farkındayım. Özellikle belirsizlik karşısında nasıl sabırlı olunacağını öğreniyorum. Her günü geldiği gibi kabul ediyor, bedenimi dinliyor ve iyileşmek için bu çok ihtiyaç duyduğum zamanı kendime tanıyorum. Devam eden anlayışınız için ve hikayelerinizi benimle cesurca paylaştığınız için hepinize çok teşekkür ederim.

PRENSES ORTAYA ÇIKTI!

Tüm dünyanın gözünü diktiği Galler Prensesi, kanserle savaştığını açıklamasının ardından ilk kez kamuoyu önüne çıktı.

Middleton; çocukları Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis ve eşi Galler Prens, William ile birlikte geçit töreninden önce Buckingham Sarayı’na giden bir arabaya bindi.

HALKTAN KUVVETLİ ALKIŞ

Siyah ve beyaz fiyonklu beyaz bir elbise giyen, beyaz kenarlı bir şapka ve inci küpeler takan Prenses’in neşeli hali dikkat çekti. Kraliyet Ailesi’ni görmek için etkinlik güzergahına akın eden halk, Kate’i coşkulu bir şekilde alkışlayarak karşıladı.

Kral III. Charles ve Kraliçe Camilla korteje öncülük ederken, Prens William ise ata bindi.

Kate’in geçit törenini William da dahil olmak üzere ailenin geri kalanıyla birlikte Major General’s Office’te izlemesi bekleniyor. Bununla birlikte, Prenses’in Buckingham Sarayı’nın balkonundaki yıllık fotoğraf çekimi için Kraliyet Ailesine katılması da öngörülüyor.

TROOPING THE COLOUR NEDİR?

Trooping the Colour, Britanya ve Milletler Topluluğu ordu alayları tarafından sergilenen bir askeri törendir. Kökleri daha eskiye dayanmasına rağmen,17.yüzyıldan beri Britanya piyadesinin bir geleneği haline gelmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx