Kayserispor, 8 transferin lisansını çıkardı

Kulüp Başkanı Nurettin Açıkalın’ın dün yaptığı “transfer tahtasının açıldığını” duyurunun ardından yeni transferlerin lisansı da çıkarıldı.

Kayseri temsilcisinin yeni transferleri Abdülsamet Burak, Stefano Denswil, Gideon Jung, Dorukhan Toköz, Joao Mendes, Aaron Opoku, Burak Kapacak ve Indrit Tuci’nin lisans işlemleri tamamlandı.

Related Posts

Bakan Yumaklı: Çanakkale’deki orman yangınında 24 vatandaşımız dumandan etkilendi. Boğaz trafiği tek yönlü açıldı

Bakan Yumaklı: Çanakkale’deki orman yangınında 24 vatandaşımız dumandan etkilendi. Boğaz trafiği tek yönlü açıldı

Guterres’ten İsrail’in Gazze İşgali Uyarısı

BM Genel Sekreteri Guterres, İsrail’in Gazze’yi işgalini ‘tehlikeli bir tırmanış’ olarak değerlendirdi.

İstanbul’da Trafik Sorunları Toplantısı

UCLG-MEWA ev sahipliğinde İstanbul’da trafik sorunları ve otobüs yolları üzerine toplantı düzenlendi.

Türkiye Kupası Yol Yarışları Karaman’da Başladı

Karaman’da düzenlenen Türkiye Kupası’nda 27 ilden 435 sporcu yarışıyor, dereceye girenlere madalya verildi.

35 yaşındaki aktör, sevgilisinden şiddet gören kıza yardım ederken öldürüldü

ABD’nin Virginia eyaletinde yaşayan tiyatro oyuncusu Adam Turck, köpeğini gezdirdiği sırada tanımadığı bir kadını kurtarmak isterken vurularak hayatını kaybetti. Olay, Richmond kentinin tarihi Church Hill bölgesinde meydana geldi. Turck, yolda yürürken 19 yaşındaki bir gencin sevgilisiyle kavga ettiğini gördü.

Bakanlar ve MİT Başkanı Görüşme Gerçekleştirdi

Milli Savunma Bakanı Güler, İçişleri Bakanı Yerlikaya ve MİT Başkanı Kalın bir araya geldi.