Bir dönem Beşiktaş forması giyen eski futbolcu Mario Gomez ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Alman basınında yer alan haberlerde Gomez’in, eski kulübüne yönetici olarak geri dönebileceği ifade edildi.
Beşiktaş’ta kiralık olarak geçirdiği tek sezonda gol kralı olan ve takımının şampiyonluğunda büyük rol sahibi olan Mario Gomez, 41 resmi maçta 28 gol 6 asistlik performans göstermişti.

BAYERN DEVREDE
Şu sıralar Red Bull takımlarının futbol direktörlüğünü yapan Mario Gomez’in Alman ekibiyle 2028’e kadar sözleşmesi bulunurken Sky Sports’un haberine göre eski kulübü Bayern Münih, yönetici kadrosunda bir değişim planlıyor.
Habere göre; Bayern Münih, yöneticilik pozisyonu için Mario Gomez ismini ciddi şekilde düşünüyor. Geçtiğimiz yıl Gomez ile temasa geçen Bayern yönetimi, eski golcüsüne kulüpte görev vermek istiyor. Gomez ise Bayern Münih’te çalışmaya oldukça sıcak bakıyor.
More Stories
Diyanet’in Kuran kursları yargıya taşındı: ‘Cumhuriyetin ilkelerini dinamitliyorlar’
Olağanüstü kurultayda yeniden genel başkan seçilen Özel, PM seçimlerinde de tam destek aldı: Özel’e tam destek
Trafikte bunu yapan sürücüye 5 bin 327 lira ceza kesildi