Özel hastanede bebeklere kötü muamele iddiası: İnceleme başlatıldı

İstanbul Özel Hastanesinde Skandal İddialar!

İstanbul’da bulunan bir özel hastanede görev yapan doktor Ali Osman Önder, anne adaylarının erken doğum yapmaları için sosyal medyaya video çektirildiğini iddia etti. Sağlık Bakanlığı, bu iddialar üzerine soruşturma başlattı.

Yeniyüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde doktor olarak çalışan Emrah Ergün ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yeni doğan bebeklere kötü muamele yapıldığını iddia etti.

Doktor, kadınların video çekilmesi için zorlanarak erken doğuma alındığını ve sezaryenle doğum yapmaya zorlandığını, bu duruma karşı çıkmasının tehditlere neden olduğunu iddia etti.

Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili inceleme başlatıldığını duyurarak, “Sosyal medyada bir özel sağlık kuruluşunda çalışan hekimin iddialarını içeren durum, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından titizlikle incelenmektedir. İdari ve hukuki süreçler devam etmektedir. Kamuoyuna duyurulur.” açıklamasında bulundu.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

İzmir’de 14 bin futbol sahası kadar alan küle dönmüş!

İzmir’de son üç günde çıkan yangınlar, yaklaşık 10 bin hektarlık alanı küle çevirdi.

Sarıyer’den ikinci acı haber de geldi

Sarıyer’de denizde kaybolan 2 gencin cesedine ulaşıldı.

İran açıkladı: İsrail’in 12 gün süren saldırılarında ölenlerin sayısı 935’e yükseldi

İran açıkladı: İsrail’in 12 gün süren saldırılarında ölenlerin sayısı 935’e yükseldi

Ucuz et sözü reklamda kaldı… AKP’li belediyenin ‘Et Satış Noktası’ 20 gündür kapalı

Yoksulluğun pençesindeki vatandaşlara “ucuz et” vaadiyle açılan Şahinbey Belediyesi Et Satış Noktası, yalnızca birkaç hafta açık kaldı. Büyük reklamlarla tanıtılan hizmet noktası, 20 gündür kapalı.

CHP’li Bağcıoğlu’ndan orman yangınları açıklaması

Yaz ayının etkisini göstermesiyle beraber, yurt genelinde etkili olan yangınlara ilişkin yazılı bir açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, “TSK’nın sahip olduğu kapasite daha etkili bir şekilde sistemin içine entegre edilmelidir. Bu sayede sorumlulukların netleştiği, inisiyatifin kaybolmadığı, daha güçlü bir müdahale mekanizması oluşturulabilir” dedi.

Cemil Tugay’dan kurultay mesajı: ‘Siyasi Partiler Kanunu açık’

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ve 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan davaya ilişkin, “Siyasi Partiler Kanunu açıktır, seçim mevzuatı ortadadır. Bu tür bir tartışmanın olması kabul edilebilir değildir, meşru değildir, hukuki değildir” ifadelerini kullandı.