Selçuk Belediyesi Ramazan’da İhtiyaç Sahiplerine İftar Kartı Desteği Sağlıyor

Selçuk Belediyesi Ramazan Ayında İhtiyaç Sahiplerine İftar Kartı Desteği Sağladı

Selçuk Belediyesi, bu Ramazan ayında da sosyal destek ihtiyacı olan vatandaşlara 2 bin 500 TL değerinde İftar Kartları dağıtarak destek oldu. Toplamda 100 vatandaşa bu destek sağlandı.

Yıl boyunca yürüttüğü çeşitli sosyal yardım projeleri ile adından söz ettiren Selçuk Belediyesi, Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda İftar Kartları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Kart sahipleri, anlaşmalı esnaflardan iftar için gıda alışverişi yapabilecekler.

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, zorlu ekonomik koşullara rağmen ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ettiklerini belirtti. Sengel, “Ramazan ayı, dayanışmanın en güçlü olduğu zamanlardan biridir. İftar Kartı geleneği sayesinde hem ihtiyaç sahiplerine destek oluyoruz hem de yerel esnafa katkıda bulunuyoruz. Şartlar ne olursa olsun, dayanışmadan vazgeçmeyeceğiz ve çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Selçuk Belediyesi’nin bu anlamlı destek çalışmaları, kentteki yardıma muhtaç vatandaşlar için umut olmaya devam ediyor.

Related Posts

Altının gramı neden artıyor? İşte formülü

1919’dan itibaren dünya çapında altın, Londra Altın Borsası tarafından günde iki kez açıklanan fiyatlarla işlem görmeye başladı. Bu fiyat belirleme süreci, yalnızca birkaç büyük banka tarafından kontrol ediliyordu.

Tarlada isyan: ‘Biz artık et, süt, yoğurt alamıyoruz’

Aydın’ın Atça beldesinde çilek üreticiliği yapan Türkan Sarıkaya ve yöre halkı, artan maliyetler ve yaşadıkları zorluklar karşısında isyan etti. Tarlada çalışan işçilerden biri ise günlük 700 lira yevmiye aldığını belirterek, “Biz artık et, süt, yoğurt alamıyoruz. Her şey çok pahalı. Ev kiraları 10-15 bin lira olmuş. Biz de mağduruz, mal sahipleri de” dedi.

Küresel elektrik üretiminin yüzde 41’i yenilenebilir ve nükleer enerjiden sağlandı

Geçen yıl küresel çapta üretilen elektriğin yüzde 41’i yenilenebilir ve nükleer enerjiden elde edildi.

98 yıllık dev şirket Türk şirketini satın aldı. 230 ülkede faaliyet gösteriyor

Amerika merkezli sigorta brokeri Arthur J. Gallagher & Co., İstanbul merkezli Aspera Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş.’yi satın aldı. 1927’de Chicago’da kurulan Gallagher, dünyanın en büyük sigorta brokerlerinden biri olarak biliniyor. Yaklaşık …

Çalışma Bakanı Işıkhan, Özbekistan’da!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye-Özbekistan Ortak Daimi Komisyonu 1’inci Toplantısı ve Eylem Planı İmza Töreni’ne katılmak üzere Özbekistan’a gitti.

Anlaşma sağlanamazsa fatura ağır: AB, ABD mallarına 100 milyar euroluk ek vergi getirebilir

AB, ABD ile ticaret müzakerelerinde ilerleme sağlanamaması halinde, 100 milyar euroluk Amerikan ürününe ek vergi uygulamaya hazırlanıyor. Bloomberg’in aktardığına göre, karşı önlemler yarın üye ülkelerle paylaşılacak ve son liste için bir aylık istişare süreci başlatılacak.