Yağmur duasına çıktılar, sağanak bastırdı

Çiğil Mahallesi Halkı Yağmur Duası İçin Bir Araya Geldi

Çiğil Mahallesi sakinleri, kuraklık nedeniyle bugün öğle saatlerinde yağmur duası etmek üzere biraraya geldi.

Mahalle halkı hep birlikte yağmur duası okurken sağanak yağmur başladı. Kimileri dualarını sürdürürken, bazıları ise ıslanmamak için yakındaki kapalı alanlara sığındı.

Mahalle Muhtarı Yüksel Güzelgöz, “Bu yağmurlar bize mutluluk veriyor. Umarım bu yağışlar bereket getirir.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Okan Buruk’tan Mourinho’ya zeytin dalı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Jose Mourinho’nun “Galatasaray maçını 1 dakika izledim, yetti” sözlerine cevap verdi. Buruk, “Çok dikkate almadım. Alışık olduğumuz bir şey. Yakılan ateşi söndürmemiz lazım” dedi.

Süper Lig’de yılın sürprizi! Hoş geldin Burak Yılmaz

Süper Lig’de flaş bir gelişme yaşandı. Son olarak Kasımpaşa’yı çalıştıran genç teknik direktör Burak Yılmaz, sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. Uzun süredir sessizliğini koruyan Yılmaz, Gaziantep FK’nın başına getirilmeye hazırlanıyor.

Düğün Konvoyunda Havaya Ateş Açanlara Cezalar

Kartal’da düğün konvoyunda havaya ateş açan 3 kişiye toplam 49 bin lira ceza kesildi.

Fenerbahçe sahaya Şampiyonlar Ligi hedefiyle çıkıyor

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi yolunda son engeli aşmanın peşinde. Sarı Lacivertliler, play-off ilk maçında Benfica’yı saat 22’de konuk edecek.

Uğur Akbulut Ülkü Ocakları Başkanı Oldu

Suşehri’nde Uğur Akbulut, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı başkanlığına getirildi.

Leyla’nın Tedavi Yardımına İhtiyacı Var

Serebral palsi ve obsesif kompulsif bozuklukla mücadele eden Leyla, fizik tedavi için destek bekliyor.